Rallitähti Ott Tänakilla upea mahdollisuus – saako virolainen tästä korvaamattoman edun?

Rallin MM-sarjan kauden toiseksi viimeinen osakilpailu ajetaan lokakuun lopulla Keski-Euroopassa.
Ott Tänak
Ott Tänak. Kuva: M-Sport Ford WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sportin Fordin tämän kauden jälkeen jättävä ja Hyundaille ensi kaudeksi siirtyvä Ott Tänak on ajanut testejä Tshekissä.

Keski-Euroopan MM-ralli ajetaan Saksassa, Itävallassa ja Tshekissä. Jo aiemmin Pierre-Louis Loubet ajoi testejä uuden kartturinsa kanssa Tshekissä ja nyt oli Tänakin vuoro hypätä Ford Puma Rally1-auton puikkoihin.

Tänak valmistautuu Keski-Euroopan ralliin testien lisäksi myös Itävallassa ajettavalla Herbst-rallilla. Lauantaina alkava kilpailu tarjoaa lähes sata erikoiskoekilometriä. Tästä voi olla virolaiselle vielä paljon etua Keski-Euroopan asvalttikisaa ajatellen.

26. lokakuuta alkavan Keski-Euroopan rallin keskus sijaitsee Saksassa, mutta itse ralli alkaa Tshekin puolelta. Fordin lisäksi myös Toyota ja Hyundai ovat ajaneet testejä Tshekin puolella.

Tänakilla ei enää Keski-Euroopassa paineita ole. Vaikean kauden ajanut virolainen on jo menettänyt mahdollisuutensa maailmanmestaruuteen. Mestaruustaistossa ovat mukana enää vain Toyotan Kalle Rovanperä ja Elfyn Evans. Rovanperä voi varmistaa jo Keski-Euroopassa toisen peräkkäisen maailmanmestaruutensa.

Voit katsoa videot Tänakin testeistä alla olevista videoupotuksista.

https://twitter.com/RallyoviSrdcari/status/1714988855953150455

Keski-Euroopan MM-ralli ajetaan lokakuun lopulla. Voit katsoa kisan ennakon alta.

Lue myös nämä

  • Uusimmat