Kalle Rovanperältä tyly tuomio itselleen – ”Ei jäänyt mitään käteen”

Toyotan Kalle Rovanperän viikonloppu Portugalissa oli murheellinen.
Kalle Rovanperä
Kalle Rovanperä. Kuva: Toyota GAZOO Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Homma tyssäsi ulosajoon johtopaikalta lauantaiaamuna. Sunnuntaina ei puolestaan ollut paljoa tehtävissä, kun suomalaistähti joutui ensimmäisenä auton reitille. Kisan päättäneeltä Power Stage -pätkältä Rovanperä otti kolme MM-pistettä ja kaksi muuta pistettä tuli sunnuntain kokonaisaikojen kuudennen sijan myötä.

– Parasta on, että nyt se viikonloppu loppui. Ei kyllä jäänyt mitään käteen. Tänään yritimme tehdä sen, mitä ensimmäisenä autona oli tehtävissä. Powerilla oli liukasta, mutta veto oli mielestäni ihan hyvä. Ei riittänyt nyt parempaan, Rovanperä summasi.

– Selvästi tämä oli epäonnistunut kisa. Tietenkin harmittaa, mutta nyt kun ei ole omaa mestaruustaistelua panoksena, niin ehkä vähän vähemmän. Nyt toki ainoa homma olisi tuoda pisteitä tallille ja siinä me epäonnistuimme.

Seuraavaksi Rovanperällä on edessään kesäloma. Rovanperä ei kilpaile seuraavassa MM-rallissa Sardiniassa kesäkuun alussa. Sen sijaan suurella todennäköisyydellä kaksinkertainen mestari ajaa kesän nopeat sorarallit Puolassa, Latviassa ja Suomessa.

– Sitä varten tänä vuonna on vajaa kausi, että aikaa on enemmän. Nyt on kerrankin vähän kesälomaa. Se kuulostaa erittäin mukavalta. En tiedä vielä, mitä teen, kaikkea mukavaa, Rovanperä summasi.

– Odotan innolla lomaa, sillä sellaista kunnon kesälomaa ei ole ollut vuosikausiin. On kiva, että on kerrankin pidempi tauko.

Lue myös nämä