Kalle Markkanen yhteistyöhön Printsportin kanssa – ”Olemme uudistaneet ensi kaudelle lähes kaiken”

Kalle Markkanen. Kuva: Kalle Markkasen tiedotus
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Uudella kalustolla rallin SM-sarjan SM3-luokassa kilpaileva Kalle Markkanen tähtää korkealle tulevalla kaudella. MarkkanenRS ja PrintSport Racing ovat sopineet yhteistyöstä kaudelle 2019.

Yhteistyössä syntyy paljon synergiaetuja, kun Markkanen ajaa SM-sarjan kilpailut PrintSport Racingin teltasta.

Kalle Markkanen on tulevasta yhteistyöstä mielissään.

Jos halutaan saada aikaiseksi erilaisia tuloksia, on myös tekemistä muutettava. Olemme uudistaneet ensi kaudelle lähes kaiken. Auto on uusi, kartturi on uusi ja myös muuhun taustatyöhön satsataan isolla kädellä.

PrintSport tarjoaa Markkasen tiimille yhteistyössä fasiliteetit kilpailuihin ja ennen kaikkea ammattilaisten apua ja tukea kilpailujen läpiviemiseen.

– Kallehan osaa ajaa autoa, se on selvää kaikille. Nyt pitää vain saada kaikki toimimaan, jotta taidot voidaan ulosmitata myös tuloksissa. Tuemme mielellämme nuorta kuljettajaa, tarjoamalla ammattitaitoamme Markkasen tiimin käyttöön, toteaa PrintSportin Eero Räikkönen.

Rallin pariin pitkän tauon jälkeen palanneelle, Kallen kartturiksi ryhtyneelle Kim Lehtolalle ympyrä sulkeutuu.

– On loistavaa päästä samaan pilttuuseen Eeron kanssa. Kolusimme aikanaan samoja kilpailuita, kun Eero vielä itse ajoi ja muistot niiltä ajoilta on mukavia. Mukavien miesten kanssa on aina mukava touhuta, Kim toteaa yhteistyöstä PrintSportin kanssa.

MarkkanenRS tiimissä jatkaa mekaanikkona pitkään mukana ollut Sven-Erik Lindholm ja tietysti kaiken takana oleva Markku Markkanen sekä tiimiassistentti Minna Markkanen.

Lue myös nämä

  • Uusimmat