Kahdeksan vuotta se kesti! Brittikuski jättää M-Sport Fordin WRC-tallin

Englantilainen Gus Greensmith ei aja ensi vuonna M-Sport Fordin kalustolla.
Gus Greensmith
Gus Greensmith. Kuva: M-Sport Ford
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Greensmith ehti edustaa brittitiimiä kahdeksan vuoden ajan. Viimeiset kolme kautta Greensmith ajoi M-Sportin ykköstiimissä. Englantilaiskuski on saanut nauttia Greensmithien perheyrityksen Crown Oilin tuesta.

– Koimme yhdessä hyvät ja huonot hetket kahdeksan vuoden ajan. En olisi vaihtanut sitä mihinkään. Iso kiitos kaikille M-Sportilla ja hyvästit toistaiseksi, Greensmith kirjoitti sosiaalisessa mediassa.

Myös M-Sportin leirissä tilanne on huomioitu. Tiettävästi Greensmith neuvotteli jälleen ajopaikasta brittitiimissä, mutta syystä tai toisesta tilanne kariutui.

– Gus, sinä tulit M-Sportille kahdeksan vuotta sitten. Ajoit ensimmäiset kisasi R1-autolla ja nousit aina Puma Rally1 -autoon saakka kilpailemaan maailman parhaita vastaan. Tämä on surullinen päivä, kun Gus ja M-Sport lähtevät eri teille, brittitiimi kuvaili sosiaalisessa mediassa.

– Tämä ei ole loppu, eivätkä nämä ole hyvästit. Vilpittömät ja sydämelliset kiitokset. Kaikkea hyvää tulevaisuuteen.

Greensmith on taustatiiminsä kanssa neuvottelut Toyota GR Yaris Rally1 -auton vuokraamisesta. Vielä ei ole kuitenkaan varmaa, ovatko neuvottelut edenneet maaliin saakka.

– Ohjelmani kaudelle 2023 julkistetaan lähiaikoina, Greensmith kertoi.

Toyotan tallipäällikkö Jari-Matti Latvala on vahvistanut neuvottelut Greensmithin kanssa.

Lue myös: Jari-Matti Latvala paljasti: Fordilta tuttu WRC-kuski kysellyt Toyotaa ensi vuodeksi – ”Voin olla sen verran rehellinen”

Katso alapuolelta Japanin MM-rallin parhaat palat.

Lue myös nämä

  • Uusimmat