Jari-Matti Latvalalla nautintojen viikonloppu – ”Ihan uskomattoman siistiä”

Toyotan tallipäällikkö Jari-Matti Latvala osallistui viikonloppuna Rallylegend-tapahtumaan.
Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Latvala pääsi hyppäämään San Marinossa jälleen Toyotan Rally1-auton rattiin.

Näytösluontoisessa tapahtumassa ei ollut tulospaineita kelloa vastaan ja Latvala pääsi vain nautiskelemaan ajamisesta ja erinomaisesta tunnelmasta.

Latvala osallistui muun muassa rengasvalmistaja Pirellin hot laps-näytösajoon. Latvala kuvaili ihmisten yllättyneen, miten kovaa asvalttiasetuksilla varustetulla rallitykillä pääsee myös suoralla.

– Tämä tapahtuma on aina ihan uskomattoman siisti ja olen todella iloinen, että pääsin olemaan jälleen osa sitä, Latvala hehkutti viikonlopun antia sosiaalisessa mediassa.

Latvalan lisäksi tapahtumassa ajoi muitakin rallitähtiä. Muun muassa MM-sarjassa tälläkin kaudella ajanut Dani Sordo pääsi San Marinossa irti. Suomalaislegendoista ajamassa oli myös Juha Kankkunen.

Latvala on toiminut viime vuodet Toyotan tallipäällikkönä, mutta ajamista innokas automies ei ole malttanut kokonaan jättää. Latvala on ajanut tällä kaudella muun muassa Suomen MM-rallissa ja Hokkaido-rallissa Toyotan kalustolla.

Suomessa Latvala oli yhdessä kartanlukijansa Juho Hännisen kanssa komeasti viides ja Japanin Hokkaido-rallin suomalainen voitti.

Latvala palaa Toyotan tallipäällikön rooliin lokakuun lopulla, kun kauden toiseksi viimeinen osakilpailu ajetaan Keski-Euroopassa. Latvalan suojatilla Kalle Rovanperällä on mahdollisuus varmistaa siellä toinen peräkkäinen maailmanmestaruus.

Yhdet juhlat Latvala on saanut tiiminsä kanssa jo tällä kaudella juhlia, sillä Toyota varmisti jo Chilessä valmistajien mestaruuden.

Rallin MM-sarjan edellinen osakilpailu ajettiin Chilessä. Voit katsoa kisan huippuhetket alta.

Lue myös nämä

  • Uusimmat