Tylyt potkut saanut kartturi latasi rajua tekstiä – Ogierin entinen kartturi nousemassa tyrineen rallitähden rinnalle

Rallin MM-sarjasta kuultiin yllättäviä uutisia viikonloppuna.
Pierre-Louis Loubet
Pierre-Louis Loubet . Jaanus Ree / Red Bull Content Pool.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sportin Fordilla tällä kaudella ajanut Pierre-Louis Loubet ilmoitti perjantaina, että hänen ja kartanlukija Nicolas Gilsoulin tiet eroavat.

Loubet on ajanut tällä kaudella ensimmäistä täyttä kauttaan Rally1-autolla, mutta on vetänyt rajusti vihkoon.

Tuorein munaus tuli Chilen MM-rallissa, kun Loubet täräytti rajusti metsään. Ulosajo oli ikävää jatkumoa ranskalaisen heikolle kaudelle.

Le Derniere Heure kertoo nyt, että Benjamin Veillas on Loubet´n uusi kartturi. Hänet muistetaan viime vuodelta Sebastien Ogierin rinnalta.

Le Derniere Heure on antanut puheenvuoron myös belgialaiselle Gilsoulille, joka ei edelleenkään ymmärrä potkujensa syytä. Loubet on syyttänyt Chilen ulosajosta kartturiaan, mutta Gilsoul ei tätä näkemystä jaa.

– Vaikka katsoin sitä monta kertaa onboard-kamerasta, niin en vain näe sitä, missä olisin voinut tehdä virheen, Gilsoul sanoo.

Gilsoul paljasti myös, että kyse oli yksipuolisesta päätöksestä. Loubet antoi sosiaalisen median kommenteissaan ymmärtää, että asioista olisi sovittu yhdessä.

– Se oli yksipuolinen ilmoitus, mitä en todellakaan odottanut. En todellakaan ymmärrä, Gilsoul lataa.

Gilsoul, 41, on jo varsin kokenut kartturi. Hänet muistetaan myös muun muassa Thierry Neuvillen kartturina. Kaksikko saavutti yhdessä lukuisia voittoja ja palkintosijoja, kunnes sukset menivät ristiin.

– Minulla on 246 rallia ja 46 podiumia vyölläni WRC:ssä. En ole täydellinen, mutta mielestäni minun ei tarvitse tästä asiasta ottaa syitä niskoilleni, Gilsoul pamauttaa.

Rallin MM-sarjan edellinen kilpailu ajettiin Chilessä. Kisan huippuhetket voit katsoa alta.

Lue myös nämä

  • Uusimmat