Jari-Matti Latvala pyysi nöyrästi anteeksi – antoi selityksen turhautumiselleen

Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala ei aio lopettaa ajohommia. Kuva: Toyota Gazoo Racing
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Jari-Matti Latvala veti sanojaan takaisin sunnuntaina päättyneen Sardinian MM-rallin jälkeen.

Latvala uhkasi jättää lauantaina ajohommat kesken, jos hänelle ei myönnetä aikahyvitystä. Toyotan suomalaiskuljettaja joutui ajamaan 12. erikoiskokeella pölypilvessä Mads Östbergin takana, koska norjalainen oli joutunut renkaanvaihtopuuhiin pikataipaleella.

Aikaa menettänyt Latvala vaati tiukkasanaisesti hyvitystä, koska edellisessä kisassa Hyundain Thierry Neuville oli saanut hyvityksen jouduttuaan vastaavanlaiseen tilanteeseen.

– Sanoin lauantaina haastattelussa, että lopetan ajamisen, jos minulle ei anneta aikahyvitystä. En saanut sitä, ja olen ihminen, joka seisoo sanojensa takana. Mutta tilanne on tämä: en ole koskaan aiemmin ollut näin lähellä MM-sarjan johtajaa kauden puolivälissä, vaikka olenkin vasta neljäntenä. En todellakaan halua lopettaa nyt, kun tilanne näyttää hyvältä, Latvala sanoi.

– Minun täytyy pyytää anteeksi sanojani, mutta on ymmärrettävä se, että suuret tunteet kuuluvat tähän lajiin, ja haluan pärjätä hyvin. Sen vuoksi turhaannuin. Anteeksi siitä, Latvala pahoitteli.

Latvala sijoittui Sardinian MM-rallissa toiseksi Fordin Ott Tänakin jälkeen. Voitto oli virolaiselle Tänakille uran ensimmäinen MM-sarjassa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat