Hyundain WRC-tiimi solmi tärkeän jatkosopimuksen – ”Dani on yksi monipuolisimmista kuljettajista”

Andrea Adamo ja Dani Sordo
Hyundain tallipomo Andrea Adamo ja Dani Sordo. Kuva: Austral/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain WRC-talli tiedotti keskiviikkona, että se on solminut jatkosopimuksen Dani Sordon kanssa.

Sordo ajaa osittaisen kauden myös ensi vuonna. Espanjalaisen sopimus kattaa seitsemän osakilpailua eli puolet kauden 2020 ralleista.

Sordo on ajanut tällä kaudella seitsemän MM-rallia, joissa hän on ottanut yhden voiton. Hänen uransa toinen MM-osakilpailuvoitto tuli Sardiniassa kesäkuussa.

Sordosta on tullut tärkeä osa Hyundain tiimiä. Espanjalainen kerää varmasti pisteitä tallilleen ja häntä pidetään loistavana tiimipelaajana.

– Dani on näyttänyt tällä kaudella, että hän yksi monipuolisimmista ja kilpailukykyisimmistä kuljettajista rallin MM-sarjassa. Hänen voittonsa Sardiniassa oli poikkeuksellinen suoritus, mutta hän on näyttänyt nopeutensa ja potentiaalinsa useimmissa ralleissa, joihin hän on osallistunut, Hyundain tallipäällikkö Andrea Adamo kehuu.

– Henkilökohtaisesti olen erittäin tyytyväinen, että hän kuuluu WRC-ohjelmaamme kaudella 2020.

Katso alta kooste Walesin MM-rallin tapahtumista. Juttu jatkuu videon jälkeen.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,284050″ ap mute]

 

Sordo on ajanut Hyundain WRC-autolla kaudesta 2014 lähtien. Kuluvalla ja edellisellä kaudella hän tyytyi osittaiseen kauteen. Ensi vuonna hän jakaa tiimin kolmatta autoa konkarikuljettaja Sebastien Loebin kanssa.

– Tästä tallista on tullut kuin perhe minulle. Olemme jakaneet uskomattomia hetkiä yhdessä. Sardinian MM-rallin voitto on ollut kohokohta, mutta meillä on ollut useita kilpailukykyisiä ralleja vuosien saatossa. Minulla on viihtyisä ja tyytyväinen olo tallissa, mutta tärkeää on myös, että tunnen olevani kilpailukykyinen, Sordo kertoo.

Hyundailla on ensi kaudesta sopimukset myös Thierry Neuvillen ja Loebin kanssa. Viimeisestä jäljellä olevasta kuskipaikasta kamppailevat ainakin Andreas Mikkelsen ja Craig Breen. Mikkelsen on ajanut Hyundailla vuodesta 2017, ja Breen on puolestaan antanut tällä kaudella tiimille näyttöjä kahdessa MM-rallissa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat