Hyundain rallitalli palkkasi norjalaiskuskin

Andreas Mikkelsen
Mikkelsen allekirjoitti kahden vuoden sopimuksen Hyundain kanssa.. Kuva: Hyundai Motorsport.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain rallitalli ilmoitti torstaina, että se on tehnyt kahden vuoden sopimuksen norjalaisen Andreas Mikkelsenin kanssa. Mikkelsenin kartturina toimii Anders Jæger.

Mikkelsen jäi viime kauden päätteeksi työttömäksi, kun Volkswagen vetäytyi sarjasta. Norjalainen on kuitenkin ajanut keikkakuskina ralleja ja ajoi muun muassa Saksan MM-osakilpailussa komeasti kolmanneksi.

Hyundai oli jo palkannut Mikkelsenin kauden viimeiseen kolmeen kilpailuun, mutta on nyt päättänyt tehdä kahden vuoden sopimuksen nopean norjalaisen kanssa.

– On aivan mahtavaa, että Hyundai tarjosi minulle ajopaikkaa kahdeksi vuodeksi. Vaikka en ole ajanut vielä yhtään kisaa Hyundailla, niin olen jo kotiutunut tiimiin loistavasti. Tämä on maailmanluokan talli, jossa voi kamppailla sekä kuskien että valmistajien MM-tittelistä, Mikkelsen hehkuttaa Hyundain verkkosivuilla.

– Andreas on kuski, joka pääsee nopeasti talliin sisälle ja aloittaa heti työt. Hänen päättäväisyytensä ja ammattimaisuutensa tekivät minuun suuren vaikutuksen. On upeaa saada hänet osaksi talliamme, tallipomo Michel Nandan puolestaan sanoo.

Hyundailla on ensi vuodesta sopimus edelleen voimassa myös Thierry Neuvillen sekä Dani Sordon kanssa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat