Hyundailla neljä autoa jo tänä vuonna?

Hyundai Motorsport
Hyundai pohtii neljän auton laittamista viivalle jo tällä kaudella. Kuva: Hyundai Motorsport.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain rallitalli palkkasi loppukaudeksi uuden kuljettajan MM-sarjaan, kun Norjan Andreas Mikkelsen loikkasi korealaisvalmistajan leipiin Citroenilta. Hyundai tutkii parhaillaan vaihtoehtoa ajaa kauden kaksi viimeistä kisaa peräti neljän auton voimin.

– Me olemme tutkineet asiaa ja voisimme laittaa neljä autoa viivalle. Se ei kuitenkaan tarkoita, että näin tulee välttämättä olemaan. Se olisi myös Hyundain mieleen, tallipomo Michel Nandan sanoo WRC.comin verkkosivuilla.

Espanjan tulevaan koitokseen Hyundai ei vielä neljää autoa tuo, mutta kahdessa viimeisessä kisassa Walesissa ja Australiassa tilanne voi olla toinen. Myös ensi kaudella Hyundai ajattaa todennäköisesti neljää autoa.

– Meillä on kaikki kolme kuskia (Dani Sordo, Hayden Paddon ja Thierry Neuville) sopimuksen alla ensi kaudeksi. Andreaksen kannalta tilanne on vielä auki. On totta, että tutkimme mahdollisuutta ajaa neljällä autolla. Se kuitenkin riippuu budjetista. Nämä asiat pitää päättää lähiviikkojen aikana, Nandan selittää.

Lue myös nämä

  • Uusimmat