Hyundai-pomo selittelee: Tämä ei ollut helppo päätös!

Michel Nandan
Hyundai-pomo Michel Nandan. Kuva: Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain rallitalli teki kovan päätöksen loppukauden osalta palkkaamalla riveihinsä norjalaisen Andreas Mikkelsenin. Tämä tietää sitä, että tulevassa Espanjan MM-rallissa Hayden Paddon on sivussa.

Mikkelsen jäi ilman tallipaikkaa viime kauden päätteeksi, kun Volkswagen vetäytyi leikistä. Norjalainen on kuitenkin osoittanut niissä kisoissa, joissa on päässyt ajamaan, todella hyvää vauhtia.

– Tämä ei ollut helppo päätös, mutta meidän oli pakko kasata itsemme uudestaan MM-taistoa varten. Andreaksen kanssa on keskusteltu kauden alusta asti, mutta meillä ei ollut tarjota hänelle mitään, koska kuljettajat oli jo valittu. Nyt meidän oli kuitenkin pakko arvioida tilannetta uudestaan, Hyundai-pomo Michel Nandan sanoo.

M-Sport on kasvattanut johtonsa tallien MM-sarjassa jo 64 pisteeseen, kun ajamatta on enää kolme kisaa. Mikkelsenin palkkauksella Hyundai haluaa kuroa tuota etumatkaa.

– Espanjan kuskit olemme jo ilmoittaneet, mutta Walesin ja Australian kolmikot nimetään hieman myöhemmin. Toivotamme joka tapauksessa Andreaksen lämpimästi tervetulleeksi tiimiin ja haluamme palauttaa MM-sarjan taiston taas eloon Espanjassa, Nandan toteaa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat