Hyundai-pomo piiskaa omiaan ennen Ruotsin MM-rallia – ”Tulosten eteen on tehtävä töitä!”

Kolme tallipomoa. Keskellä Hyundain Michel Nandan. Kuva: Hyundai Motorsport.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain rallitalli koki rajun pettymyksen Monte Carlon MM-rallissa kauden avaustaistossa. Vain Belgian Thierry Neuville ylsi viidenneksi ja MM-pisteille. Andeas Mikkelsen ajoi sen lisäksi muutaman ylimääräisen pisteen Power Stagelta. 

Korealaisvalmistaja ilmoitti ennen kauden alkua, että mestaruutta haetaan varsinkin valmistajien MM-sarjassa ja toki myös kuljettajien puolella. Kauden aloitus oli floppi, mutta kurssia pääsee kääntämään jo ensi viikolla Ruotsissa.

– Me haluamme laittaa Monte Carlon pettymyksen syrjään ja ottaa uuden startin kauteen Ruotsista. Yksi asia on varma ja se on, että me emme voi ottaa mitään itsestäänselvyytenä. Meille ei anneta mitään ilmaiseksi. Tulosten eteen on tehtävä töitä. Juuri siihen pyrimme Ruotsissa, tallipomo Michel Nandan paaluttaa Hyundai Motorsportin tiedotteessa.

Varsinkin Hyundain norjalaiskuskille Andreas Mikkelsenille ralli on erityinen, sillä käyhän reitti myös vuonomaan puolella.

– Ruotsin ralli on todella erityinen tapahtuma minulle, koska minulla on mahdollisuus ajaa rajan toisella puolella Norjassa kotimaassani. Me saamme paljon tukea faneilta, perheeltä ja ystäviltä pätkillä. Tämä on kaunis ralli, jossa saa ajaa lumella ja jäällä kunnon piikkirenkailla. Pito ja fiilis on uskomaton, Mikkelsen hehkuttaa.

Neuvillen ja Mikkelsenin lisäksi Hyundain kuskikolmikon täydentää Ruotsissa uusiseelantilainen Hayden Paddon.

– En malta odottaa, että pääsen aloittamaan vihdoinkin tämän kauden. Tuntuu, että viime kauden päätöskisasta Australiassa on niin pitkä aika. Ruotsi on meille uusi alku. Minulla on sieltä hyviä muistoja, sillä olin podiumilla pari vuotta sitten, Paddon muistelee.

Lue myös nämä