Hurja tilanne! Uhkarohkea katsoja sai kolauksen WRC-auton takasiivestä (video)

Dani Sordo
Dani Sordo. Kuva: Hyundai Motorsport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Portugalin rallisarjan avanneessa Serras de Fafe -rallissa nähtiin katsojia vaarallisissa paikoissa.

Tämän sai todeta muun muassa Hyundain WRC-tähti Dani Sordo, joka testasi kilpailussa i20 WRC -autoa. Sordon ajama kilpuri osui tien reunalla olleeseen katsojaan Montimin erikoiskokeella.

Katsoja oli penkalla kyykyssä ottamassa kuvaa espanjalaiskuljettajan suorituksesta. Mieskatsoja keskittyi kuvaamiseen, eikä huomannut, että Sordon ajolinja kulkee aivan penkan tuntumasta.

Sordo heitti autonsa sivuluisuun, ja sitten napsahti. Hyundain WRC-auton takasiipi osui katsojan käteen, minkä jälkeen mies putosi penkalta tielle.

Jos video ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Portugalilaisen autosport.pt-sivuston mukaan mies kuljetettiin sairaalaan tarkempiin tutkimuksiin. Hän sai haavan päähänsä, mutta tiettävästi hän ei loukkaantunut vakavammin.

Sordo ei kommentoinut tilannetta Hyundain tiedotteessa kisan jälkeen.

– Nautimme ajamisesta Hyundai i20 Coupe WRC -autolla. Oli hienoa tarjota portugalilaisille faneille mahdollisuus nähdä auto vauhdissa heidän kansallisessa sarjassaan, Sordo sanoi.

Sordon lisäksi myös hänen uusi tallikaverinsa Ott Tänak oli mukana kisassa testimielessä. Ensimmäistä kertaa Hyundain WRC-autolla soralla ajanut Tänak joutui keskeyttämään kisan teknisen vian vuoksi.

Sordo ja Tänak kilpailevat seuraavaksi Meksikon MM-rallissa 12.-15. maaliskuuta. Kyseessä on Sordon ensimmäinen MM-ralli tällä kaudella.

Katso alta kooste Ruotsin MM-rallin tapahtumista.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,319508″ ap mute ]

Lue myös nämä

  • Uusimmat