Huhumylly kiihtyy: Juho Hännisen WRC-kausi päättyy ennen aikojaan?

Juho Hänninen
Juho Hänninen. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Juho Hänninen saattaa ajaa kauden viimeisen MM-rallinsa jo lokakuun viimeisenä viikonloppuna Walesissa.

Viikonlopun aikana rallimaailmassa liikkui huhuja, joiden mukaan Hänninen ei aja MM-kauden päätösrallissa Australiassa. Coffs Harbourin ympäristössä järjestettävän rallin ilmoittautuminen sulkeutui maanantaina. Rallit.fin saamien tietojen mukaan vaikuttaa mahdolliselta, ettei Tommi Mäkisen johtama Toyotan WRC-tiimi ole ilmoittanut Hännistä ralliin.

– En olisi yllättynyt, jos Hänninen ei ole Australiassa, asioista perillä oleva lähde kertoi Rallit.fille.

Kansainvälinen autoliitto FIA vahvistaa ja julkistaa ralliin ilmoittautuneet kilpailijat myöhemmin tällä viikolla.

Espanjalainen rallitoimittaja Fernando Albes huhuili viikonloppuna Twitterissä, että yksi Hännisen poissaolon syistä saattaa olla se, että hänen kartturinsa Kaj Lindström on siirtymässä Toyotan urheilutoimenjohtajan rooliin. Entinen huippukartturi Jarmo Lehtinen jätti Toyota Gazoo Racingin urheilutoimenjohtajan tehtävät elokuussa ajetun Saksan MM-rallin jälkeen.

Mikäli Hänninen ei osallistu Australian MM-ralliin marraskuussa, saattaa se samalla tarkoittaa sitä, että ensi viikolla ajettava Walesin ralli jää punkaharjulaiskuljettajan viimeiseksi Toyotan ratissa. Viime viikolla julkisuudessa liikkui vahvoja huhuja, joiden mukaan Ott Tänak olisi siirtymässä Toyotalle ensi kaudeksi.

Tallipäällikkö Mäkinen vahvisti aiemmin Rallit.fille, että Jari-Matti Latvala ja Esapekka Lappi ovat jatkamassa tallissa, vaikkei parivaljakon ensi kauden sopimuksia ole vielä julkistettu.

Lue myös nämä

  • Uusimmat