Hirveitä uutisia rallimaailmasta! Suomalaisvalmentajan luotsaama kuski kuoli testionnettomuudessa

Rallimaailmaa on kohdannut lauantaina jälleen ikävä uutinen.
Kuvituskuva Irlanti(Wales)
Kuvituskuva: M-Sport Ford WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Suomalainen rallivalmentaja Kristian Sohlberg kertoo viestintäpalvelu X:ssä, että hänen valmennettavansa, bulgarialainen Miroslav Angelov on kuollut testionnettomuudessa.

50-vuotiaana menehtynyt Angelov oli törmännyt betoniesteeseen, jonka jälkeen auto oli syttynyt palamaan.

Onnettomuus on tapahtunut Angelovin kotimaassa Bulgariassa. Sohlberg oli paikalla testeissä, muttei ollut auton kyydissä kohtalokkaalla hetkellä.

– Tänään tapahtui valmentajan pahin painajainen. En ollut itse autossa. Miroslav osui suoralla tiellä betoniesteeseen tuntemattomasta syystä. Osuma oli todella iso. Ikävä kyllä Miroslav menetti henkensä sairaalassa, Sohlberg kertoo viestintäpalvelu X:ssä.

Asiasta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Iltalehti, joka on tavoittanut Sohlbergin.

– Onnettomuus tapahtui suoralla tiellä. Miroslav oli palaamassa vetonsa jälkeen kohti huoltoa. Onnettomuus tapahtui 200 metrin suoralla pätkällä. Ennen jarrutuspaikkaa tien molemmin puolin oli betonieste, ilmeisesti vedenjuoksutusta varten. Tuntemattomasta syystä auto osui vasemmanpuoleiseen betoniesteeseen, Sohlberg sanoo Iltalehdelle.

– Kartanlukija sai kuljettajan ulos autosta. Ensiapu oli nopeasti paikalla ja Miroslav toimitettiin sairaalahoitoon. Valitettavasti hänen vammansa olivat niin vakavat, ettei hän selvinnyt.

Sohlberg oli juuri aloittanut Angelovin valmennuksen. Bulgarialainen oli ajanut rallia vuodesta 2012 lähtien.

Angelov oli kilpaillut kotimaassaan sekä Romaniassa. Viimeiseksi kisaksi miehellä jäi syys-lokakuun vaihteessa ajettu Clujulai-ralli Romaniassa, jossa hän ajoi Skoda Fabia Rally2 -autolla kuudenneksi.

Rallin MM-sarja jatkuu ensi viikolla Keski-Euroopassa. Katso alapuolelta, mitä uudessa WRC-koitoksessa on luvassa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat