Heikki Kovalaisen orastava voittoputki napsahti poikki – ”Puskin vähän liikaa”

Heikki Kovalainen joutui keskeyttämään jousitusvikaan Japanin rallisarjan kauden kolmannessa kisassa lauantaina.
Heikki Kovalainen
Heikki Kovalainen. Kuva: Rally Team Aicello
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kauden kaksi ensimmäistä rallia näytöstyyliin voittanut Kovalainen ajoi mutkan hieman leveäksi neljännellä erikoiskokeella ja edessä oli keskeytys. Skoda Fabia R5:n oikean takapyörän jousitus rikkoutui, eikä matkaa voinut enää jatkaa.

Ex-formulakuski ehti nakuttaa kaksi pohja-aikaa Kumagoken-rallissa ennen keskeytystään. Kovalainen jatkaa kisaa vielä sunnuntaina, mutta hyville sijoituksille ei ole enää asiaa.

– Rallin johdosta keskeytykseen. Puskin vähän liikaa, osuin seinään ja oli pakko keskeyttää, Kovalainen harmitteli Instagram-tilinsä tarinaosiossa.

Kuuden erikoiskokeen jälkeen Kumagoken-rallin kärjessä ajaa Toyotan WRC-tallista tutun Takamoto Katsutan isä Norihiko Katsuta. Toyota GR Yariksella ajava Katsuta on jättänyt toisena olevan Skoda-kuski Osamu Fukunagan 24,6 sekunnin päähän. Sunnuntaina Kumagoken-rallissa ajetaan vielä kaksi erikoiskoetta.

Kovalainen ajaa tällä kaudella Japanin rallisarjassa sekä on osallistumassa myös Japanin MM-ralliin. Lisäksi miestä työllistävät Viaplayn formulalähetykset Suomessa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat