Hayden Paddon haluaa jatkaa rallin MM-sarjassa – ”Ainoa asia josta neuvottelen”

Hayden Paddon. Kuva: Fabien Dufour/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Uuden-Seelannin Hayden Paddon on yksi niistä kuskeista, jonka ensi kauden kuviot ovat vielä avoinna. Mies itse haluaisi jatkaa Hyundain leivissä, mutta korealaisvalmistaja neuvottelee vielä ensi kauden kolmannesta kuskistaan.

Thierry Neuville ja Andreas Mikkelsen ovat varmoja kuljettajia Hyundailla ensi kaudeksi, mutta kolmannesta kisakuskin paikasta käydään kovaa neuvottelupeliä. Tuoreimpien huhujen mukaan neuvotteluissa on mukana myös Citroenilla tällä kaudella ajanut Craig Breen.

Paddonin on jopa huhuttu keskittyvän jatkossa oman tiimin pyörittämiseen Uudessa-Seelanissa. Nämä huhut mies kumoaa jyrkästi.

– En ymmärrä, mistä ne jutut ovat peräisin. Monilla kuskeilla, kuten Jari-Matilla (Latvala) ja Thierryllä (Neuville) on omia projektejaan menossa kotimaissaan. Minulle ainoa asia josta neuvottelen, on sitoutuminen MM-sarjaan, Paddon sanoo Autosportin verkkosivuilla.

– Olemme voittaneet MM-sarjassa aiemminkin, ja tiedän, ettei se ollut onnenpotku. Pystyn siihen myös uudestaan, kun kaikki palaset loksahtavat kohdilleen. Olen sitoutunut Hyundaihin ja haluan jatkaa täällä, vuoden 2016 Argentiinan ralissa WRC-uransa ainoaa voittoa juhlinut Paddon jatkaa.

Päättyneellä kaudella Paddon jakoi kuskinpaikan espanjalaiskonkari Dani Sordon kanssa. Molemmat kuskit ajoivat kaksi kertaa podiumille.

– Meidän tavoite on jakaa jälleen kolmas auto. Se ei toiminut hullummin tänä vuonna. Haluamme pitää asian sillä tavalla, Hyundain tallipomo Michel Nandan vahvistaa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat