Hänninen ei asettanut tavoitetta – ”Hereillä pitää olla ekasta mutkasta alkaen!”

Juho Hänninen
Juho Hänninen. Kuva: Toyota Gazoo Racing
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toyotan suomalaiskuski Juho Hänninen ei ole ainakaan vielä onnistunut lunastamaan näyttöpaikkaansa WRC-tiimissä. Alkukauden ulosajot ja muutamat tekniset viat ovat vieneet parhaan terän ja sijoitukset ovat jääneet kauas tavoitteista.

Sardiniasssa Hänninen oli kuudes. Seitsemännet sijat puolestaan tulivat Meksikosta, Argeentinasta sekä Portugalista. MM-pisteissä punkaharjulainen on yhdeksäntenä.

Mutta sitä tikulla silmään, joka liikoja vanhoja muistelee. Edessä on Suomen MM-ralli ja Hännisellä oiva tilaisuus kohentaa omaa itseluottamustaan sekä tallin luottoa kokenutta pilottia kohtaan.

– Suomen MM-rallin olen ajanut kaikkein useimmin, joten olen aika luottavainen. En halua asettaa mitään erityistä tavoitetta, muta aion puskea täysillä heti alusta asti. Katsotaan, mihin se riittää, Hänninen sanailee Toyotan tiedotteessa.

– Suomessa ei ole vaihtoehtoja. Vauhdit ovat niin kovia, ettei omaa ajamista ja vauhtia voi jäädä odottelemaan. Pitää olla hereillä ekasta mutkasta alkaen. Testeissä keskityimme jousitukseen ja se tuntuu nyt hyvältä.

 

Lue myös nämä