Ott Tänak: Suomessa pitää olla rohkea!

Ott Tänak
Ott Tänak. Kuva: M-Sport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Fordin virolaiskuski Ott Tänak on ollut hyvässä iskussa tämän kauden rallin MM-sarjassa. Puolassa vajaa kuukausi takaperin Tänak lipsautti voittotaistelussa ulos tieltä ja menetti isot pisteet. 

Tänakin ulosajo muutti MM-taistelua siten, että tällä hetkellä kamppailu mestaruudesta näyttää kääntyvän Thierry Neuvillen ja Sebastien Ogierin kaksintaisteluksi.

Virolainen on kuitenkin nollannut tilanteen ja janoaa voittoa tällä viikolla käynnistyvästä Suomen MM-rallista. Kilpailu on Tänakin, kuten niin monen muunkin kuljettajan, yksi kauden kohokohdista.

– Puolassa homma meni miten meni, mutta nyt on edessä heti toinen kovavauhtinen ralli. Suomen kisa on myös yksi suosikeistani. Uskon, että jokainen kuski odottaa Suomea innolla. Ei ole paljon parempaa fiilistä, kun jos Suomessa ajaa täydellisen pätkän. Toivotaan, että sitä fiilistä pääsen nauttimaan paljon tulevana viikonloppuna, Tänak sanailee Fordin tiedotteessa.

– Tiet Suomessa ovat niin nopeita ja siellä on paljon ”pimeitä” mutkia isojen hyppyjen jälkeen. Suomessa pitää olla rohkea ja luottaa itseensä. Jos ei tunne oloaan luottavaiseksi, niin on melkein mahdotonta ajaa täysillä.

Lue myös nämä

  • Uusimmat