Ford-pomo Wilson: Meillä on ollut fantastinen kausi

Malcolm Wilson
Malcolm Wilson. Kuva : @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sportin yksityistalli on lähellä tallien maailmanmestaruutta, kun ajamatta on kolme osakilpailua. Fordin autoilla ajava M-Sport on lähellä kepittää tehdastallit tämän kauden mestaruustaistossa.

M-Sportin etumatka Hyundain tiimiin on muhkeat 64 pistettä, joten melko pahasti pitää englantilaistiimin kuskien flopata viimeisissä kisoissa, jotta mestaruus karkaisi vielä Koreaan.

– Meillä on ollut fantastinen kausi tähän mennessä ja nyt edessä on ratkaiseva viimeinen vaihe. Kilpailu ei voisi olla yhtään kovempaa ja seuraavat kisat, Espanja etunenässä, ovat kriittisiä, tallipomo Malcolm Wilson sanoo.

M-Sportille on tarjolla jopa tuplamestaruus, sillä Sebastien Ogier on noussut takaisin kuljettajien MM-sarjan kärkeen. Ogier on voittanut kolme kertaa aiemmin Kataloniassa, joten tiimipomo Wilson on luottavaisella tuulella.

– Fiesta on ollut kilpailukykyinen kaikilla alustoilla ja uskomme, että se jatkuu tällä viikolla. Sebastien tietää, miten täällä voitetaan. Ott (Tänak) ja Elfyn (Evans) ovat myös päättäväisiä saavuttamaan hyvät sijoitukset. Hyvä tulos täältä olisi todella tärkeää MM-sarjan kannalta, joten siihen pyritään.

Lue myös nämä

  • Uusimmat