Tänak hehkuttaa Katalonian rallia: Kuin ajaisi radalla!

Ott Tänak. Kuva : @World.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-sarjan pitkä ajotauko on ottanut koville ainakin Fordin virolaiskuski Ott Tänakille. Kolmantena MM-sarjassa ajava Tänak vihjaa epäsuorasti, että kotiolot riittävät ja mieli halajaa takaisin kisatunnelmaan.

Tänak lähtee luottavaisin mielin Espanjan kilpailuun, joka on ainoa ralli kalenterissa, jossa ajetaan sekä soralla että asvatilla. Tänak on ottanut uransa kaksi ensimmäistä voittoa tällä kaudella, toisen soralla ja toisen asvaltilla.

– En malta odottaa, että pääsen taas ajamaan. Oli kivaa olla kotona perheen kanssa, mutta täytyy myöntää, että kisafiilistä tuli jo ikävä. Olemme todistaneet, että olemme nopeita sekä soralla että asvaltilla, joten Espanja ei minua pelota. Tottakai voi olla outoa vaihtaa alustaa, mutta kaikki me totumme siihen aika nopeasti, Tänak toteaa tiiminsä tiedotteessa.

– Viime viikon testit asvaltilla Espanjassa muistuttivat minua taas siitä, miten upeita ne tiet ovat. Se on kuin ajaisi välillä radalla eikä rallia. MM-taistelut ovat erittäin tiukassa vaiheessa, joten viikonlopusta tulee varmasti mielenkiintoinen, Tänak jatkaa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat