Ford-pomo luottavaisena Ogierin jatkosopimuksen suhteen

Sebastien Ogier
Sebastien Ogier. Kuva: M-Sport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Viidennen maailmanmestaruuden tällä kaudella saavuttaneen Sebastien Ogierin jatkosuunnitelmat ovat olleet koko syksyn kuuma puheenaihe rallimaailmassa. Ogier on ilmoittanut, että hän jatkaa ensi kaudella joko M-Sportilla Fordin puikoissa tai lopettaa ralliuransa kokonaan. 

Fordin Euroopan puolen moottoriurheilupomo Gerard Quinn on erittäin luottavainen sen suhteen, että Ogier tekee uuden sopimuksen M-Sportin kanssa.

– Olen mukana neuvotteluissa, joissa pyrimme tekemään Sebin kanssa sopimuksen vuodeksi 2018 ja ehkä siitä eteenpäin. Olen erittäin luottavainen positiivisen päätöksen suhteen, Quinn sanoo Irish Examiner -lehden verkkosivuilla.

Ogieria on kismittänyt varsinkin se tosiasia, että M-Sport on yksityistalli, eikä saa Fordilta täyttä tukea rallitoimintaan. Ford vetäytyi MM-sarjasta kauden 2012 jälkeen.

– Se kausi oli vaikea. Puolessa välissä kautta tiesin, että Ford ei ole mukana kaudella 2013 tehdastallina. Oli vaikeaa salata asiaa, sillä tiesin, että seuraukset ovat suuria, Quinn muistelee.

Juuri nyt vaikuttaa vahvasti siltä, että Ogier jatkaa rallin parissa. Jos mies olisi lopettelemassa uraansa, niin luulisi, että hän olisi jo päätöksensä ilmoittanut? Oli miten oli, ranskalaisen lopullista vahvistusta suuntaan jos toiseen odotetaan innolla.

 

Lue myös nämä