Pakari jatkaa AKK:n nokkamiehenä – ”Meidän on panostettava harrastusolosuhteisiin”

Juhani Pakari. Kuva: Kuva: AKK / Sami Kallioniemi.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

AKK-Motorsport ry:n liittokokous on valinnut Juhani Pakarin liiton puheenjohtajaksi seuraavalle kaksivuotiskaudelle kokouksessaan Tampereella. Kuusi vuotta autourheilun kansallisen lajiliiton puheenjohtajana toiminut Pakari jatkaa uudelle kaudelleen tammikuussa.

AKK:n jäsenjärjestöt valitsivat puheenjohtajakseen Pakarin äänimäärällä 199 – 178. Tiukaksi menneessä äänestyksessä Pakarin haastoi vuodenvaihteessa FIA:n MM-rallikomission puheenjohtajan paikan jättävä Jarmo Mahonen. Pakari kiittelee mahdollisuutta saattaa jo aloittamansa projektit loppuun.

– Autourheilun nykytila on hyvä, jos sitä mitataan kansainvälisellä menestyksellä, mutta harrastajakentällä ja nuorisotyössä riittää haasteita. Nyt tehdään täysillä töitä seuraavat kaksi vuotta, luoden jatkumoa ja menestyspohjaa tulevaisuuteen, kuvailee 52-vuotias Pakari.

– Meillä on hyvät näkemykset siitä, miten menemme eteenpäin. On tärkeää että Suomi tulee säilymään maailman huipulla autourheilussa, mutta meidän on panostettava entistä enemmän myös harrastajiin ja esimerkiksi harrastusolosuhteisiin, vastavalittu puheenjohtaja linjaa lähitulevaisuuden tavoitteikseen.

AKK:n liittokokouksen yhteydessä valittiin myös kolme hallituksen jäsentä sekä liittovaltuuston jäsenet seuraavalle kaksivuotiskaudelle 2018-2019.

Lähde: AKK:n tiedote

Lue myös nämä