Ford-pomo janoaa uutta nousua kehnon alkukauden jälkeen – ”Emme ole täällä vain huvin vuoksi”

Elfyn Evans
Elfyn Evans Meksikon MM-rallissa viime vuonna. Kuva : @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sport Fordin alkukausi on ollut erittäin kehno rallin MM-sarjassa. Monte Carlosta kauden avauskisasta käteen jäi käytännössä vain ajohanskat, mutta Ruotsissa Fordien vauhti oli jo nousussa.

Walesilaiskuski Elfyn Evans oli Ruotsin MM-rallissa viides. Teemu Suninen keskeytti voittotaistelusta, mutta säväytti vauhdillaan. Tiimipomo Richard Millener korostaa, että M-Sport haluaa joka rallissa haastaa tosissaan kärkitallit, vaikka monien asiantuntijoiden papereissa Ford on hyytynyt vähintäänkin B-luokan rallitiimiksi.

– Kyseessä on kauden ensimmäinen soraralli, joten odotan innolla, mihin voimme yltää. Mielestäni teimme tavoitteemme melko selväksi Ruotsissa. Viisi pätkäpohjaa todistavat sen, että emme ole täällä vain huvin vuoksi. Me haluamme haastaa kärkisijoista ja meillä on siihen hyvä mahdollisuus tällä viikolla, Millener sanoo.

– Elfynillä ja Teemulla riittää molemmilla nopeus ja heillä on myös hyvä lähtöpaikka ensimmäisenä päivänä. Meidän pitää vielä työstää tasaisuutta, mutta jos pystymme siihen, niin en näe mitään estettä, miksi emme voisi tuoda muutaman pokaalin takaisin kotiin Cumbriaan.

Meksikon MM-ralli käynnistyy torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa.

 

Lue myös nämä

  • Uusimmat