F1-legendat hämmästelevät Kalle Rovanperän taitoja – ”Hän saa sen näyttämään helpolta”

Kalle Rovanperä on jälleen kerran näyttänyt, että häneltä luonnistuu ajaminen vehkeellä kuin vehkeellä.
Kalle Rovanperä, Mika Häkkinen ja David Coulthard
Kalle Rovanperä, Mika Häkkinen ja David Coulthard. Kuva: Unibet
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallimestari Rovanperä sekä F1-legendat Mika Häkkinen ja David Coulthard pääsevät vauhtiin moottorikelkoilla Unibetin tuottaman Ride-sarjan kolmannessa jaksossa, joka on kuvattu Ruotsin Lapin arktisissa maisemissa.

Rovanperälle ja Häkkiselle moottorikelkkailu sekä liikkuminen lumessa ovat tuttua, mutta skotlantilaiselle Coulthardille kelkkailu umpihangessa meinaa tuottaa aluksi vaikeuksia. Videolla entinen formulakuski lentää moottorikelkan ohjaustangon yli lumihankeen näyttävällä voltilla.

– Katsokaa, skotti uimassa, Mika Häkkinen nauraa lumihangessa makaavalle Coulthardille.

Rovanperä järjestää puolestaan näytöksen taidoistaan moottorikelkan puikoissa. Suomalaistähden show’sta näkyy, että hän on viettänyt hetken jos toisenkin kelkkaillessa.

– Hän saa sen näyttämään helpolta, Coulthard hämmästelee seuratessaan sivusta rallimestarin temppuilua.

Kalle Rovanperä
Keuliminen luonnistuu helposti Kalle Rovanperältä. Kuva: Unibet
Kalle Rovanperä
Pieni ilmalentokaan ei tee pahaa. Kuva: Unibet
Kalle Rovanperä
Näin se homma etenee! Kuva: Unibet

Kelkkareitillä myös Coulthard hallitsee ajopelinsä paremmin. Ja kun kolmikko kilpailee siitä, kuka ajaa nopeimmin lähimmän tunturin huipulle, on kisan lopputulos pieni yllätys. Rovanperä voittaa kisan selvästi, mutta kakkossijataistossa Coulthard lyö täpärästi vanhan tallikaverinsa Häkkisen.

Kolmikon toinen kelkkakisa on järven jäällä käytävä kiihdytyskisa. Siinä Häkkinen ottaa voiton uusintalähdössä, jota Rovanperä oli vaatinut Häkkisen vilppilähdön vuoksi.

Uusintakisassa Rovanperä jää viimeiseksi ja tappion vuoksi rallitähti saa lumipesun Häkkisen ja Coulthardin kelkkojen pöllyttämänä.

Katso jakso kokonaisuudessaan alta tai YouTubesta.

Lue myös nämä