Marcus Grönholm pääsee vauhtiin Porschella – ”Siitä tulee uskomaton kokemus”

Marcus Grönholm hyppää kilpa-auton puikkoihin ensi viikolla Espanjassa.
Marcus Grönholm
Marcus Grönholm. Kuva: Aki Hietavala
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallye Festival Hoznayon järjestäjät ovat vahvistaneet, että Grönholm osallistuu tapahtumaan 11.-13. huhtikuuta. Hoznayon rallifestareilla ajetaan näytösluonteinen kilpailu, jonka ohjelmassa on kaikkiaan yhdeksän erikoiskoetta kahden päivän aikana.

Rallin maailmanmestaruuden kahdesti voittanut Grönholm saa tutustua kisassa itselleen uuteen menopeliin, sillä hänen autonaan on Porsche 997 GT3 Cup. Suomalaislegendan kartanlukijana toimii puolestaan kokenut espanjalainen Borja Odriozola.

Järjestäjät hehkuttavat tiedotteessaan suomalaistähden tuloa tapahtumaan. Myös Grönholm, 56, on mielissään paluusta tositoimiin.

– Olen innoissani liittyessäni Rallye Festival Hoznayoon vierailevana kuljettajana. Odotan innolla kilpailemista tässä ainutlaatuisessa tapahtumassa ja intohimoni jakamista espanjalaisfanien kanssa, Grönholm kuvailee.

– Siitä tulee uskomaton kokemus, kun tuntee olevansa innostuksen ja energian ympäröimänä.

Grönholm ei ole ainoa suomalaisosallistuja tapahtumassa, sillä myös hänen sukulaispoikansa Emil Lindholm ja kartanlukija Reeta Hämäläinen löytyvät ilmoittautuneiden listalta Hyundai i20 N Rally2 -autolla. Lindholm ja Hämäläinen kilpailevat viikkoa myöhemmin Kroatian MM-rallin WRC2-luokassa Hyundailla.

Grönholm osallistuu tänä vuonna varmuudella myös toiseen näytöstapahtumaan. Inkoolainen starttaa elokuussa Saksassa Eifel Rallye Festivaliin.

Lue myös nämä