Espanjan MM-ralliin kuusi suomalaiskuljettajaa

Juho Hänninen
Juho Hänninen Toyotan ratissa. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Espanjan MM-rallin järjestäjät ovat julkistaneet osallistujalistan lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna ajettavaan osakilpailuun.

Kataloniassa ajettavaan kisaan on ilmoittautunut kaikkiaan viisi suomalaiskuljettajaa. Jari-Matti Latvala, Juho Hänninen ja Esapekka Lappi muodostavat tuttuun tapaan Toyotan kuljettajakolmikon.

Teemu Suninen on mukana WRC2-luokassa M-Sportin Ford Fiesta R5 -autolla. Suninen on luokan kokonaispisteissä viidentenä, mutta hänellä on yhä mahdollisuudet nousta luokkakakkoseksi. Ruotsalainen Pontus Tidemand varmisti WRC2-mestaruuden jo edellisessä osakilpailussa Saksassa.

Myös Max Vatanen ajaa Espanjassa Ford Fiesta R5 -autolla. Vatanen ei ole ilmoittautunut ajamaan WRC2-luokan pisteistä Kataloniassa.

WRC2-luokassa nähdään lisäksi Juuso Nordgren, joka starttaa kilpailuun Skoda Motorsportin Fabia R5 -autolla. Nordgren antaa Kataloniassa näyttöjä Skodan tehdastiimille, joka on käynnistänyt uuden kehitysohjelma nuorille ja lupaaville kuljettajille.

Kaikkiaan Espanjan MM-ralliin on ilmoittautunut 72 autokuntaa, joista 16 lähtee matkaan WRC-autolla. Ilmoittautuneiden listan voit katsoa kokonaisuudessaan täältä.

Espanjan MM-ralli ajetaan 6.-8. lokakuuta Saloun kaupungin ympäristössä. Rallin ensimmäinen päivä päristellään soralla ja kaksi viimeistä päivää mennään asvaltilla.

Juttua muokattu kello 16.45: Myös Juuso Nordgren on mukana rallissa.

Lue myös nämä