Rallitähti Östberg teki uuden aluevaltauksen – ”Oli vain yksi ongelma”

Mads Östberg
Mads Östberg. Kuva: M-Sport/McKlein
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-sarjan kuljettaja Mads Östberg testasi ensimmäistä kertaa vauhtiaan radalla viime viikonloppuna ajetussa Skandinavian Porsche Carrera Cupin osakilpailussa Ruotsissa.

Norjalaiskuljettaja osallistui kahteen kilpailuun vierailevana tähtenä Porsche 911 GT3 -autolla. Hän otti viikonlopun kisoista yhdeksännen ja seitsemännen sijan.

– Tämä oli ensimmäinen kokemukseni kilparadalla muiden autojen kanssa, mutta nautin siitä todella paljon. Olen tyytyväinen kehitykseeni ja pääsin nopeasti sinuiksi auton kanssa, Östberg kertoi Autosportille.

– Oli vain yksi ongelma: autossa ei ollut käsijarrua, Östberg lisäsi.

Käsijarrun puuttuminen tuotti todellakin vaikeuksia Östbergille – norjalainen julkaisi sosiaalisessa mediassa videon siitä, kuinka hän yrittää tarttua olemattomaan jarrukeppiin.

https://twitter.com/MadsOstberg/status/908381167484915713

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Östberg sijoittui sateessa ajetussa aika-ajossa 11:nneksi ennen kahta kilpailuissa saamaansa pistesijaa.

– Minulla ei ollut vaikeuksia oppia ajamaan autoa, mutta oli paljon isompi haaste oppia, miten pitää ajaa kilpaa muita vastaan, Östberg kuvaili.

Östberg ajaa seuraavan kerran kilpaa Espanjan MM-rallissa lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna. Tällä kaudella norjalainen on napannut viisi pistesijaa rallin MM-sarjassa.

Lue myös nämä