Esapekka Lappi turhautunut uteluista – ”Olen vain hiljaa”

Esapekka Lappi
Esapekka Lappi. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRC
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toyota-kuljettaja Esapekka Lapilta on syksyn aikana toistuvasti tiedusteltu hänen jatkosuunnitelmiaan.

Se on varmaa, että Lappi jatkaa rallin MM-sarjassa WRC-kalustolla. Vahvasti vaikuttaa siltä, että Lappi on siirtymässä Toyotalta Citroenille, mutta asialle ei ole saatu vahvistusta.

Walesin MM-rallissa kolmanneksi sijoittuneelta Lapilta kysyttiin jälleen kilpailun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, missä hän ajaa ensi kaudella.

– Olen vain hiljaa, Lappi sanoi ja vaikutti hieman turhautuneelta.

– Mitä voisin sanoa tähän. Se on huvittavaa, että te toimittajat kysytte joka päivä, mitä aiot tehdä – ihan samalla tavalla kuin Sebastien Ogierilta viime vuonna, Lappi lisäsi.

– Teidän pitäisi tottua siihen, että kuljettajat eivät ilmoita näitä asioita, Lappi veisteli ja sai salin repeämään nauruun.

Lappi otti Walesissa kauden kolmannen palkintokorokesijoituksensa ja säilytti asemansa rallin MM-sarjan nelostilalla. Lappi oli mukana voittokamppailussa, mutta taipui lopulta selvästi voiton vieneelle Sebastien Ogierille ja toiseksi ajaneelle Jari-Matti Latvalalle.

– Minulla oli hieman vaikeuksia perjantaiaamuna, mutta sen jälkeen asiat menivät parempaan suuntaan. Lauantaina yritin pysyä mukana taistelussa, mutta minulla ei ollut mitään saumoja. Nämä muut herrat olivat koko ajan muutaman sekunnin nopeampia ja sitten he vain menivät menojaan, Lappi sanoi.

Lue myös nämä