Esapekka Lappi: Espanjan asvalttipätkät maailman parhaita!

Esapekka Lappi ja Janne Ferm
Esapekka Lappi ja Janne Ferm. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-sarja palaa pitkältä tauolta tositoimiin ensi viikonloppuna Kataloniassa. Toyotan suomalaistähti Esapekka Lappi odottaa innolla Espanjan haastavaa rallia.

Lappi nappasi heinäkuussa uransa avausvoiton Suomen osakilpailussa. Edellisessä Saksan kisassa pieksämäkeläinen törmäsi kiviaitaan ja joutui keskeyttämään. Vauhti oli kuitenkin kohdillaan asvaltilla ja se lupaa hyvää ensi viikonloppua ajatellen.

– Espanja on todella haastava ralli, sillä se on kisa, jossa on sekä asvalttia että soraa. Se on ihan eri tyyppinen kilpailu verrattuna siihen, mihin olemme tottuneet. Sorapätkät ovat aika samanlaisia kuin Portugalissa, mutta asvalttiek:t ovat ihan uniikkeja. Mielestäni ne on parhaita asvalttipätkiä maailmassa, Lappi hehkuttaa Toyotan tiedotteessa.

– Pätkät ovat puhtaita ja aika suoraviivaisia, ei niin mutkikkaita kuin Korsikassa tai ahtaita kuten Saksassa. Niitä on nautinto ajaa. Odotan kisaa siis innolla. Saksassa meillä oli ylä- ja alamäkiä, mutta lopulta pystyimme vastaamaan muiden vauhtiin. Uskon, että suorituskykymme riittää molemmilla alustoilla, Lappi jatkaa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat