Dani Sordo yhä vailla WRC-sopimusta – testasi silti Hyundain rallitykkiä kauden avauskisaa varten

Dani Sordo. Kuva: @World / Red Bull Content Pool.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-sarjan espanjalaiskonkari Dani Sordo on testannut Hyundain WRC-autoa keskiviikkona tammikuussa ajettavaa kauden avauskisaa Monte Carloa varten. 

Hyundai ei ole vielä julkaissut Sordon ja kartanlukija Carlos del Barrion virallista sopimusta. Espanjalaislehtien mukaan Sordo ajaa ensi kaudella kymmenen osakilpailua MM-sarjassa Hyundailla.

Hyundain kuljettajilla talviloma on jäänyt lyhyeksi, sillä myös Thierry Neuville ja Andreas Mikkelsen palaavat ajohommiin testeissä tällä viikolla. Neuville testaa torstaina ja Mikkelsen loppuviikosta.

Korealaistalli neuvottelee monien lähteiden mukaan yhä myös yhdeksänkertaisen maailmanmestarin Sebastien Loebin palveluksista ensi kaudelle. Citroen varmisti aiemmin, ettei se ajata kolmea autoa ensi kaudella. Kun myös saman konsernin Peugeot päätti vetäytyä rallicrossin MM-sarjasta, on Loebin etsittävä uusia haasteita.

Vain Neuvillen sopimus kattaa täysin varmasti kaikki ensi kauden rallit. Mikkelsenin sopimus on myös varma, mutta norjalainen saattaa joutua tinkimään täydestä kisakalenterista vaisun rallisesongin jälkeen. Loebin lisäksi ajohommia halajaa myös Uuden-Seelannin Hayden Paddon, joka on ajanut Hyundailla viime vuodet.

Lue myös nämä

  • Uusimmat