Quantcast

M-Sport esitteli rallin MM-sarjan junioriluokan uuden kilpurin

Ford Fiesta R2 vuosimallia 2019. Kuva: M-Sport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sportin Puolan yksikkö on esitellyt tällä viikolla uuden Ford Fiesta R2 -kilpurinsa. Auto on suunniteltu Krakovassa ja se perustuu Fiestan ST-Line vakioautoon.

M-Sportin tiedotteen mukaan yhtiö on saanut auton suunnitteluun paljon taloudellista tukea Fordin tehtaalta. Kaksivetoisella Fiestalla on viimeisen kymmenen vuoden aikana ralliuransa MM-sarjassa aloittanut niin Ott Tänak kuin myös Elfyn Evans, Craig Breen ja Pontus Tidemand.

Ford Fiesta R2. Kuva: M-Sport

Fiesta R2 on jälleen autona MM-sarjan junioriluokassa (JWRC). Kilpurissa on yhden litran Ecoboost turbomoottori, joka tuottaa 200 hevosvoimaa ja 6 500 kierrosta minuutissa.

– Uusi Fiesta R2 on ottanut ison kehitysaskeleen eteenpäin ja siitä me kaikki M-Sportin Puolan yksikössä olemme ylpeitä. Se on ensimmäinen auto, joka on täysin suunniteltu ja rakennettu Krakovassa, M-Sportin Puolan yksikön pomo Maciej Woda sanoo.

– Olemme tehneet koko prosessin ajan tiiviisti yhteistyötä Cumbrian tehtaan insinöörien ja suunnittelijoiden kanssa. Päätavoite on sama. Fiesta R2 antaa tulevaisuuden tähdille loistavan mahdollisuuden osoittaa taitonsa ja näyttää kykynsä uransa alkuvaiheissa.

Ford Fiesta R2. Kuva: M-Sport

 

Lue myös nämä

  • Uusimmat