Dani Sordo lämmitteli Meksikon MM-rallia varten – ylivoimainen voitto Portugalissa

Dani Sordo
Dani Sordo. Kuva: Helena El Mokni/ Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain rallitallin espanjalaiskuski Dani Sordo oli sivussa MM-kauden kahdesta ensimmäisestä rallista, mutta palaa tositoimiin vajaan kahden viikon kuluttua käynnistyvässä Meksikon osakilpailussa.

Sordo haki ajotuntumaa perjantaina ja lauantaina ajetussa Portugalin kansallisen rallisarjan osakilpailussa Rallye Serras de Fafessa. Sordo ajoi kisassa ylivoimaiseen voittoon minuutin ja 14 sekunnin erolla ennen Skoda Fabialla ajanutta isäntämaan Ricardo Teodosiota.

Samalla Sordo todisti että Hyundain i20 R5:llakin ehtii kärkivauhtiin.

– Olen nauttinut ajamisesta tänä viikonloppuna. Tänään (lauantaina) meillä oli vähemmän pitoa, koska olimme ensimmäisenä tiellä. Sopeuduin kuitenkin nopeasti i20 R5:een ja pystyimme nauttimaan ajamisesta, Sordo sanoo verkkosivuillaan.

– Nyt tavoitteemme on Meksikon rallissa, jossa palaamme WRC-auton rattiin.

Sordo ja kartanlukija Carlos del Barrio ovat mukana myös maaliskuun lopussa ajettavassa Korsikan rallissa. Hyundai hyllytti norjalaisen Andreas Mikkelsenin, vaikka miehen kalenteriin piti kuulua kaikki MM-osakilpailut. Mikkelsenin alkukausi on kuitenkin ollut vaisu, ja Sordo on erikoistunut juuri asvalttikisoihin.

 

Lue myös nämä

  • Uusimmat