F-rallisarjan osakilpailu Kuhmoisissa tarjosi silmäkarkkia rallifaneille (video)

Jaakko Tulla edellisessä osakilpailussa Hankasalmella. Kuva: F-rallisarja

F-rallisarja jatkui lauantaina Kuhmoisissa. Erikoiskokeina toimi Jyväskylän MM-rallista tuttuja pätkiä, kun mukana olivat sekä Päijälä että Pihlajakoski. 

Kovinta kyytiä nuottiluokassa piti Subaru Impreza WRX:llä ajanut Juha Koljonen, joka jätti BMW-kuski Joni Hiipakan 14,7 sekunnin päähän. Hiipakka juhli kuitenkin voittoa luokassa 8.

Mitsbishi Lancerilla ajanut Jari Kuikka oli nuottisarjan kolmas 27,5 sekuntia kärkeä perässä. Neljänneksi ajanut Niko Mäkinen oli luokassa 7 nopein.

Yleisessä sarjassa Ford Escortilla kurvaileva Kalle Asikainen oli nopein reilun puolen minuutin erolla ennen Toyota-kuljettaja Krister Sjölundia. Yleisessä sarjassa luokkavoittoa juhli myös BMW M3:lla ajava Laukaan Moottorimiesten Jaakko Tulla, joka löi Volvo 240:lla kurvailleen Jonni Ruottusen 17,5 sekunnin päähän.

Junioreissa nopein oli Toyota Starletilla ajanut Kristian Nieminen. Senioreissa kovinta kyytiä piti Kari Kytölä Bemarillaan.

Toni Vuohelainen on tehnyt Kuhmoisten kisasta upean videon YouTubeen, jonka voit katsoa alapuolelta. Jos video ei näy selaimellasi, voit katsoa sen TÄMÄN LINKIN kautta.

Kuhmoisten osakilpailu oli F-rallisarjan kauden toinen ja viimeinen talviralli. Sarja jatkuu kesäkuussa Toivakassa.

Jaa uutinen
Aki Hietavala

Aki Hietavala

aki.hietavala(a)rallit.fi
Toimituspäällikkö