Craig Breenin hyväksi järjestetty huutokauppa on kerännyt jo upean summan rahaa

Hyundain rallitiimi on tehnyt hienon eleen edesmenneen Craig Breenin muiston kunniaksi.
Craig Breen onnettomuuspaikka
Onnettomuuspaikalle tuotu useita kynttilöitä ja kukkia, joiden keskellä on kuva nauravasta Craig Breenistä. Kuva: Toni Heinonen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Breenin kuolemasta tuli juuri kuluneeksi vuosi. Breen ajoi viime vuoden Kroatian MM-rallin testeissä ulos ja törmäsi Hyundaillaan juuri pystytettyyn aitaan.

Törmäyksen seuraukset olivat traagiset. Breen menehtyi välittömästi. Irlantilainen oli kuollessaan vain 33-vuotias.

Hyundai talli kunnioittaa ensi viikonloppuna ajettavassa Kroatian MM-rallissa monellakin eri tapaa. Muun muassa autoihin on maalattu Irlannin lippu Breenin muiston kunniaksi.

Hyundai on laittanut pystyyn myös huutokaupan. Huutokaupasta saadut tulot ohjataan suoraan Craig Breenin nimissä perustetun säätiön hyväksi.

Huutokauppa on käynnissä 16.-23. huhtikuuta. Huutokaupassa on monenlaista mielenkiintoista ralliin liittyvää rekvisiittaa.

Huutokaupassa on myytävänä muun muassa Hyundain tähtikuljettajan Thierry Neuvillen viime kaudella käyttämä kypärä. Myös Ott Tänakin kypärä on myytävänä. Saatavilla on muun muassa tuore WRC-videopeli ja Dani Sordon ajohaalarit.

Huutokaupassa on mahdollisuus lahjoittaa rahaa myös suoraan Craig Breenin säätiölle. Tätä juttua kirjoittaessa huutokauppa on tuottanut jo kymmeniä tuhansia euroja.

Kroatian MM-ralli ajetaan 18.-21. huhtikuuta.

Lue myös nämä