Citroen-pomo kommentoi Ogier-huhuja: ”Miksei?”

Sebastien Ogier
Sebastien Ogier. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Citroenin tallipäällikkö Yves Matton on ottanut kantaa huhuihin, joiden mukaan Sebastien Ogier voisi palata ranskalaistiimin kuljettajaksi.

Espanjalaislehti AS uutisoi ennen Saksan MM-rallia, että sekä Ogier että Sebastien Loeb saatetaan nähdä jälleen ensi kaudella Citroenin väreissä. Ogier lähti tallista riitaisissa väleissä kauden 2011 päätyttyä, mutta se osoittautui oikeaksi valinnaksi, sillä ranskalainen valloitti neljä mestaruutta Volkswagenilla.

Ogier on ajanut tällä kaudella M-Sport-tallin Fordilla. Mestarikuljettaja on sanonut jäävänsä talliin vain siinä tapauksessa, että M-Sport saa täyden tehdastuen Fordilta.

Espanjalainen Marca-lehti kysyi Citroen-pomo Mattonilta, onko mahdollista, että Ogier ajaa Citroenilla ensi kaudella.

– Hmm… Kyllä! Miksei? Tässä vaiheessa neuvottelemme kaikkien kanssa. Sebastien Ogier ei ole piirin ulkopuolella. Mutta vielä on liian aikaista sanoa, teemmekö hänen kanssaan sopimuksen vai emme, Matton vastasi.

– Yhteydenpitomme on vasta alkanut, joten on liian aikaista sanoa mitään, tallipomo alleviivasi.

Matton painotti sitä, että Citroen käy neuvotteluja usealla rintamalla.

– Tässä vaiheessa vuotta emme keskity pelkästään Ogieriin. Hän on toki nelinkertainen maailmanmestari, ja sellaisten ehdokkaiden perään katsellaan aina, mutta katsomme myös muihin leireihin ja muiden kuljettajien perään, Matton sanoi.

Tiettävästi Citroen-kuljettajista Kris Meeke on vaarassa menettää paikkansa alavireisten esitystensä vuoksi. Citroen ei ole toistaiseksi vahvistanut, saako Meeke ajaa seuraavassa osakilpailussa Espanjassa.

Citroenilta paikkaa hakee myös Andreas Mikkelsen, joka on ajanut tällä kaudella kolme osakilpailua tiimin kalustolla. Edellisessä rallissa Saksassa norjalainen oli komeasti toinen.

Huhujen mukaan yhdeksänkertainen maailmanmestari Sebastien Loeb saattaa ajaa ensi kaudella muutaman MM-rallin Citroenilla. Hän testasi hiljattain tallin C3 WRC -autoa Ranskassa, ja tiimi tarjosi heti konkarikuljettajalle uutta testimahdollisuutta.

Juttua muokattu kello 11.10: Loeb testasi hiljattain Citroen C3 WRC -autoa, ei siis DS3 WRC:tä, kuten jutussa aiemmin mainittiin.

Lue myös nämä

  • Uusimmat