Autosport: Loebin comeback Monte Carlossa lähellä

Sebastien Loeb
Sebastien Loeb. Kuva: FIAWorldRallycross.com
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin yhdeksänkertainen maailmanmestari Sebastien Loeb on tekemässä paluun ralliauton rattiin, väittää Autosport-lehti verkkosivuillaan. Uusin huhu väittää, että Loeb on Citroenin tiimissä mukana jo ensi kauden avausrallissa Monte Carlossa.

Loeb keskittynee yhä ensi kaudella rallicrossiin ja muun muassa Dakar-ralliin, mutta saattaa ajaa satunnaisia kilpailuja Citroenin tallissa.

– Monte voisi olla kova juttu Sebin kannalta. Se on ralli, jossa voi tehdä tulosta, vaikkei olisi niin paljon testikilometrejä alla, Citroenin tallipäällikkö Yves Matton sanoo Autosportin verkkosivuilla.

– Montessa ratkaisee fiilis, rengasvalinnat ja sään ymmärtäminen, Matton jatkaa.

Loebin paluun haasteena on Dakar-rallin aikataulu. Loeb palaa Dakarista Etelä-Amerikasta vain päivää ennen kuin Monten nuotitus alkaa.

– Aikataulu on tiukka ja meidän täytyy katsoa, onko Sebastien fyysisesti kunnossa ajettuaan niin monta kilometriä Dakarissa, Matton toteaa.

Citroen-pomo kuitenkin myöntää, että Loebin ajaminen ehkä maailman legendaarisimmassa rallissa olisi ranskalaisvalmistajan kannalta huikeaa.

– On selvää, että jos hän tulee meidän tiimiimme ensi vuonna, niin se koskee vain muutamaa kisaa. Se on yksi, ehkä kaksi tai kolme kisaa. Olisihan se aikamoinen comeback Citroenin kannalta, Matton hehkuttaa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat