Autoglym-rallissa hurja ulosajo – neuvokas katsoja pelasti kartturin hengen

Kuvituskuva.
Kuvituskuva.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hollantilaisparivaljakko Andre de Vries ja Timo van der Marel kokivat kauhunhetkiä viikonloppuna ajetussa Autoglym-rallissa Sastamalassa. Kaksikko pamautti kovasti vauhdista ulos tieltä kuudennella erikoiskokeella.

Van der Marel kertoo Twitter-tilillään, että Subaru Impreza WRX lipsahti ulos tieltä varsin helpossa oikealle kääntyvässä mutkassa. Varsinkin kartturinpaikalla tällä kertaa istunut Van der Marel oli jopa hengenvaarassa, kun auto syttyi palamaan.

– Auto syttyi heti ulosajon jälkeen tuleen, ja kuski pääsi ryömimään pois autostas. Hän oli kuitenkin liian shokissa, että olisi pystynyt auttamaan Timoa, Van der Marelin vaimo Rebecca sanoo RallySport Magazine -lehden verkkosivuilla.

Neuvokas katsoja kuitenkin oli onneksi paikalla pelastamassa hollantilaista palavasta autosta.

– Timo oli tajuton, mutta yksi katsoja leikkasi hänen vyönsä ja veti hänet ulos autosta. Timo operoitiin eilen (sunnuntaina) ja häneltä korjattiin avomurtuma oikeasta kädestä. Hän pysyy sairaalassa, kunnes neurologit antavat hänelle matkustusluvan. Hänellä oli pientä vuotoa aivoissa ja keuhkoissa, Rebecca van der Marel toteaa.

Timo van der Marel tunnetaan paremmin kuljettajana kuin kartturina. Hän on osallistunut urallaan yhteensä 17 MM-ralliin kaksivetoisten luokassa.

https://twitter.com/timovdmarel/status/1018574574517149696

 

Lue myös nämä

  • Uusimmat