Antti Selivaara ensimmäistä kertaa Itäralliin – ”Meidän tähtäin on mahtua aina viiden kärkeen”

Antti Selivaara. Kuva: Marko Kyöstilä.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Talvikausi päättyy Ralli SM-sarjan osalta lauantaina Joensuun ympäristössä ajettavalla Itärallilla. Kilpailijat nuotittavat rallireitin perjantaina, jolloin porilainen Antti Selivaara saa ensimmäiset maistiaiset Joensuusta.

– Joensuu on niitä harvoja kaupunkeja Suomessa, missä en ole koskaan käynyt, saati sitten ajanut kilpaa. No, tämän viikonlopun jälkeen tuokin asia tulee korjattua, Selivaara hymähti.

Subaru-kuljettaja Selivaara ja kartanlukija Teemu Horkama ovat tuttu näky SM2-luokassa. Kahden ajetun osakilpailun jälkeen kaksikko on pistetaulukossa viidentenä.

– Itärallista lähdetään hakemaan hyvää sijoitusta ja yritetään nousta taas yhden sijan verran sarjataulukossakin ylöspäin. Olisihan se kiva jäädä kevättauolle onnistuneen kisan jälkeen.

– Treeniä ei ole nyt ajettu, eikä ole oikein ollut aikaakaan. Tämä kahden viikon väli Mikkelin osakilpailusta Joensuuhun on muutenkin harvinaisen lyhyt väliaika.

Selivaara muistuttaa, että taistelu luokan pisteistä on kovaa.

– Tosi kovaa meidän luokassa täytyy ajaa, jos palkintosijoille mielii. Meidän tähtäin on mahtua aina viiden kärkeen ja mahdollisuuksien mukaan kivuta siitä korkeammalle. Hyvillä mielin lähdetään katsomaan, että minkälainen paikka on Joensuu, päätti Selivaara hyväntuulisena.

Itäralli käynnistyy lauantaina klo 10.01 alkaen. Päivän ohjelmassa on kuusi hienoa erikoiskoetta, joiden yhteispituus on reilut 100 kilometriä. Rallin menestyjiä juhlitaan Joensuun Matkustajasatamassa klo 17.45 alkaen.

Lue myös nämä

  • Uusimmat