Aleksi Röyhkiöllä edessä muutosten vuosi rallin SM-sarjassa: kalusto myyntiin ja kartturi vaihtoon

Aleksi Röyhkiö
Aleksi Röyhkiö. Kuva: Jarno Saari
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin SM -sarjan pääluokkaan kaudelle 2021 siirtynyt Aleksi Röyhkiö esitti lupaavia otteita kovatasoisessa SM1-luokassa.

Kuluneella kaudella ylöjärveläinen kilpaili Skodalla ja ylsi osakilpailuissa parhaimmillaan pohja-aikavauhtiin. Parhaillaan Röyhkiön tiimissä puntaroidaan erilaisia kalustovaihtoehtoja kaudelle 2022. Tässä vaiheessa on jo varmaa, että tiimin kartanlukija vaihtuu.

– Haluan kiittää Ville Mannisenmäkeä tosi hyvästä panoksesta ja yhteistyöstä kolmen vuoden aikana. Jatkossa ollaan Villen kanssa kavereita ja kenties myös kilpakumppaneita, Röyhkiö kertoo.

Aleksi Röyhkiön uutena kartanlukijana aloittaa oululainen Antti Haapala, joka on voittanut kaksi Suomen mestaruutta etuvetoisten SM3-luokassa. Aiemmin Haapala on lukenut nuottia muun muassa Tuukka Hallialle ja Sami Pajarille.

– Kyseessä on minulle positiivinen askel uralla eteenpäin, kun pääsen kilpailemaan kotimaisen SM-sarjan ehdottomalle huipulle. Olemme Aleksin kanssa molemmat motivoituneita tekemään kovasti töitä ja menestymään, Haapala kommentoi.

– Antti on mahtava ja ammattitaitoinen kartturi, jonka kanssa yhteistyö lähtee varmasti toimimaan mallikkaasti ensimmäisistä kilometreistä alkaen, Röyhkiö ennakoi tulevaa.

Röyhkiön tällä kaudella käyttämä Skoda Fabia R5 on myynnissä, ja tiimin uusi kilpailukalusto julkaistaan vielä ennen joulua.

Lue myös nämä