AKK:lta yllätysuutinen: toimitusjohtaja jättää pestinsä

Riku Bitter jättää AKK Sports Oy:n ja AKK Motorsport ry:n toimitusjohtajan tehtävänsä.
AKK
AKK
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kotimaisen autourheilun kattojärjestö AKK ilmoitti asiasta perjantaina nettisivuillaan. Tiedotteen mukaan Bitter siirtyy uuden työnantajan palvelukseen syyskuun lopulla.

– Liiton ja markkinointiyhtiön hallitukset haluavat kiittää Rikua siitä, että hän on luotsannut laivaa miehistönsä kanssa viime vuosien vaikeiden yhteiskunnallisten kriisien aikana, jotka ovat vaikuttaneet syvästi myös autourheiluun, AKK:n puheenjohtajan Jarmo Mahosen allekirjoittamassa tiedotteessa kerrotaan.

– Erikoiskiitoksen hän saa myös niiden operatiivisten ongelma-alueiden kartoittamisesta, joiden kehittämiseen perustuu osaltaan liiton uusi tänä vuonna julkaistava tulevaisuuden tiekartta.

Bitter aloitti AKK:n toimitusjohtajana tammikuussa 2021. Bitterin toimikauden aikana koronapandemia toi omat haasteensa muun muassa rallin MM-osakilpailun järjestämiselle.

Kaudella 2021 Suomessa järjestettiin peräti kaksi MM-rallia: Rovaniemellä helmikuussa ilman yleisöä ja Jyväskylässä poikkeuksellisesti vasta syksyllä yleisön kanssa.

AKK Sports Oy on liiton omistama markkinointiyhtiö, joka vastaa muun muassa Suomen MM-rallin järjestämisestä. Lisäksi yhtiö toimii rallin, rallicrossin ja rata-autoilun SM-sarjojen järjestäjänä.

Lue myös nämä

  • Uusimmat