Jari Huttunen mukana EM-rallissa yllättävässä roolissa

Jari Huttunen
Jari Huttunen. Kuva: Hyundai Motorsport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Jari Huttunen urakoi tänä viikonloppuna Latvian EM-rallissa, mutta ei suinkaan kuljettajan paikalla.

Hyundain WRC2-talliin kuuluva Huttunen pistää työhanskat käteen, sillä hän on yksi tiimikaverinsa Ole Christian Veibyn mekaanikoista Liepaja-rallissa.

Veibyn huollosta löytyy muutakin suomalaisosaamista.

– Tässä on unelmatiimimme viikonloppua varten Latviassa! Siinä on mukana sekoitus Printsportin mekaanikkoja ja norjalaisia mekaanikkojamme, Veiby kertoo Twitterissä.

Jos tviitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

– Uskon, että auton oikea takakulma on erittäin kyvykkäissä käsissä. Huttunen ei ole pelkästään hyvä kuljettaja vaan myös loistava mekaanikko, Veiby kehuu suomalaiskollegaansa.

Eero Räikkösen johtamalla Printsport-tiimillä pitää kiirettä Liepaja-rallissa, sillä Veibyn auton lisäksi talli pitää huolta Eerik Pietarisen ja ruotsalaiskuljettaja Lars Stugemon kilpureista.

Huttunen pääsee itse ralliauton rattiin parin viikon kuluttua, kun MM-sarjan seuraava osakilpailu ajetaan Virossa. Huttunen voitti kesäkuun alussa WRC2-luokan kisan Sardinian MM-rallissa.

Veiby sai toukokuussa puolen vuoden kilpailukiellon rallin MM-sarjaan rikottuaan koronakaranteenisääntöjä Portugalin osakilpailun yhteydessä. Veiby pystyy kuitenkin kilpailemaan EM-sarjan ralleissa.

Latvian Liepaja-ralli käynnistyy perjantaina, jolloin ohjelmassa on neljä erikoiskoetta. Kilpailu päättyy lauantaina.

Lue myös nämä

  • Uusimmat