WRC-tehdaskuski hakee vauhtia kotimaansa rallisarjasta – ”Tilanne ei ole ideaali”

Hayden Paddon
Hayden Paddon on ponnistanut Uudesta-Seelannista rallimaailman huipulle. Kuva: Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain tehdaskuljettaja Hayden Paddon ajaa tällä kaudella vain seitsemän MM-rallia, joten hän yrittää pitää itsensä iskussa kilpailemalla myös Uuden-Seelannin rallisarjassa.

Uusiseelantilainen Paddon jakaa Hyundain kolmannen auton Dani Sordon kanssa. Thierry Neuville ja Andreas Mikkelsen saavat sen sijaan ajaa täyden kauden.

Paddon paikkaa kilpailutaukojaan ajamalla viisi rallia Uudessa-Seelannissa tänä vuonna.

– En aio teeskennellä, ettenkö haluaisi ajaa koko MM-sarjaa. Tietenkin haluan, sitä jokainen kuljettaja haluaa. Se ei kuitenkaan toteudu tänä vuonna, joten minun pitää hyväksyä tilanne ja ottaa kaikki hyöty irti jokaisesta saamastani tilaisuudesta. Tärkeää on se, että saan ajoaikaa ajamalla MM-rallien välisillä tauoilla, Paddon kertoi Motorsport Newsin mukaan.

Paddon ajaa kauden ensimmäisen MM-rallinsa helmikuussa Ruotsissa. Seuraavan kerran hän kilpailee Hyundai i20 WRC:llä toukokuussa Portugalissa.

– Osallistun viiteen kilpailuun Uudessa-Seelannissa i20 AP4 -autollani. Se auttaa minua pysymään terävänä. Tilanne ei ole ideaali, mutta pääsen ajamaan, ja juuri sitä tarvitsen.

Lue myös nämä

  • Uusimmat