WRC-tallilta kova veto: ranskalaiskuskin osallistuminen MM-ralliin peruttu

M-Sport Fordin Adrien Fourmaux joutuu seuraamaan myös Uuden-Seelannin MM-rallin sivusta.
Adrien Fourmaux
Adrien Fourmaux. Kuva: M-Sport Ford WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Brittitiimi M-Sport ilmoitti tiistaina, että se on perunut Fourmaux’n osallistumisen Uuden-Seelannin osakilpailuun. Sorakilpailu ajetaan ensi viikolla.

Fourmaux’lta jäi väliin myös puolitoista viikkoa sitten ajettu Kreikan MM-ralli, koska hän oli rutannut autonsa edellisessä osakilpailussa Belgiassa. M-Sport kertoi tuolloin, että se ei saa kunnostettua Fourmaux’n kilpuria ajoissa ennen Akropolis-rallia.

Fourmaux’n Uuden-Seelannin reissun peruuntumiselle M-Sport antoi toisenlaiset perusteet.

– M-Sport on päättänyt vetää Adrien Fourmaux’n ilmoittautumisen pois Uuden-Seelannin MM-rallista arvioituaan uudelleen hänen tavoitteitaan kaudelle 2022, tiimi kertoi Twitterin välityksellä.

– M-Sport on yhä täysin sitoutunut Adrieniin ja tämä päätös on tehty yhdessä hänen ja yhteistyökumppaneidemme kanssa, talli painotti.

Fourmaux’n kuluva kausi on mennyt penkin alle. Ajamissaan yhdeksässä MM-osakilpailussa hän on napannut vain yhdeksän pistettä, jotka oikeuttavat vasta 18. sijaan MM-sarjassa.

M-Sport vakuutti, että Fourmaux jatkaa yhä tallissa ja pääsee ajamaan tällä kaudella.

– M-Sport voi vahvistaa, että Adrien palaa tositoimiin Puma Rally1 -hybridiautolla Espanjan MM-rallissa, tiimi tviittasi.

Uuden-Seelannin MM-ralli käynnistyy ensi viikon torstaina 29. syyskuuta.

Lue myös nämä

  • Uusimmat