Volkswagen-pomo hehkuttaa: M-Sportin menestys oli fantastista!

Ogier ja Wilson löivät kättä päälle sopimuksen merkiksi. Kuva: M-Sport World Rally Team.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Volkswagenin urheilujohtaja Sven Smeets sanoo Autosportin verkkosivuilla, että M-Sportin menestys kaudella 2017 oli tärkeä piristysruiske koko rallin MM-sarjalle. M-Sport vei Fordin menopeleillä kaikki mestaruudet nimiinsä. Valmistajien MM-titteli oli varsinkin kova paukku tehdastalleja Citroenia, Toyotaa ja Hyundaita vastaan.

– On täysin fantastista, mitä M-Sport sai tänä vuonna aikaan. Se on iso palkinto Malcolmille, joka pysyi lajin parissa, vaikka Ford lähti pois. Hän piti MM-sarjan elossa monen vuoden ajan kamppailemalla Citroenia vastaan, Smeets sanoo Autosportille.

– Uskon, että hän sai kaikki tekemänsä työt takaisin. Kaikki ne tunnit mitkä hän ja tiimi ovat paiskoneet M-Sportin tehtaalla töitä. Olen vilpittömän onnellinen hänen ja M-sportin puolesta, Smeets jatkaa.

Volkswagen vei neljä mestaruutta, mutta vetäytyi päästöskandaalin vuoksi vuoden 2016 jälkeen. Sebastien Ogier hyppäsi VW:n menestysvuosien jälkeen yksityistiimiin ja saavutti heti mestaruuden.

Ensi kaudeksi Ford antaa jälleen tehdastukensa M-Sportille. Tämä oli tärkein syy, miksi Ogier päätti tehdä tallin kanssa jatkosopimuksen.

Lähde: Autosport

Lue myös nämä

  • Uusimmat