Viisi suomalaiskuskia kisaa WRC-autolla Ruotsin MM-rallissa

Jari-Matti Latvala Ruotsin MM-rallissa vuonna 2018. Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Ruotsin MM-rallin lopullinen osallistujalista on julkaistu kisajärjestäjän sivuilla. Tänä vuonna rallikauden toisessa osakilpailussa nähdään yhteensä yhdeksän suomalaiskuljettajaa.

WRC-autolla Ruotsissa kisaa peräti viisi suomalaista. Tehdastallien kuskien Jari-Matti Latvalan (Toyota), Esapekka Lapin (Citroen) ja Teemu Sunisen (Ford) lisäksi vauhtiaan Ruotsissa kokeilee myös kaksinkertainen maailmanmestari Marcus Grönholm, joka ajaa Toyota Yaris WRC:llä. Mukana on myös toinen konkari, kun oman rallitallinsa perustanut Janne Tuohino kurvailee tiiminsä uunituoreella Ford Fiesta WRC:llä.

R5-autojen puolella nähdään niin ikään mielenkiintoinen kattaus sinivalkoisia värejä. Skodan tallissa WRC2 Pro -luokkaan osallistuvat Kalle Rovanperä sekä viime kaudella SM-sarjaa dominoinut Eerik Pietarinen. Yksityistallin Skodalla mukana on puolestaan Jari Huttunen ja Volkswagen Pololla näyttöjä antaa Emil Lindholm.

Yhteensä Ruotsin MM-ralliin on ilmoittautunut 62 kilpailijaparia. Osallistujalistan kokonaisuudessaan voit tarkastaa TÄMÄN LINKIN kautta.

Lue myös: Analyysissä Monte Carlon MM-rallin reitti – tämä kaikki sinun pitää tietää legendakisasta

Lue myös nämä