Toni Herranen janoaa kauden toista voittoaan SM-sarjassa – ”Kunhan vain vehkeet pelaa”

Toni Herranen starttaa levollisin mielin SM-pistejohdossa Riihimäelle.
Toni Herranen
Toni Herranen. Kuva: Jarno Saari
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

18-vuotias Herranen lähtee hakemaan kartanlukijansa Sebastian Virtasen kanssa jatkoa erinomaisesti käynnistyneelle rallikaudelle, kun SM-sarjan toinen osakilpailu ajetaan tulevana lauantaina Riihimäen ympäristössä.

Herranen pääsi juhlimaan SM4-luokan voittoa kauden avauksessa Rovaniemellä ja nuorukainen starttaakin levollisin mielin etuvetoisista ensimmäisenä reitille Riihimäellä.

– Kyllähän se totta kai on helpompi lähteä jatkamaan kautta hyvä tulos alla. Vauhti riittää heti kauden alusta asti voittoon, eikä ole sen suhteen mitään epäilyksiä, kunhan vain vehkeet pelaa. Mukava startata viivalta, kun on jo muutama viikko taukoa kunnon kisasta. Hyvä testikisa on alla ja miehet ovat iskussa, niin mikäpä siinä, Herranen kommentoi tiedotteessa.

Jäälistä kotoisin olevalla Herrasella on Riihimäen tiestöstä kokemusta yhden kilpailun verran. Tuolloin ajettiin kesällä ja ilman nuottia. Edessä on siis täysin uusi kokemus näillä seuduilla.

– Ei kyllä juurikaan tiedä mitä tällä kertaa odottaa, mutta varmasti on hieno reitti luvassa. Nyt on tullut lisää lunta ja todennäköisesti on hyvä jääpohja tiessä. Hyvillä mielin siis senkin puolesta lähdetään jahtaamaan kauden toista voittoa, Herranen toteaa.

Riihimäen SM-rallissa ajetaan lauantaina yhteensä kahdeksan erikoiskoetta ja 98 erikoiskoekilometriä.

Lue myös nämä

  • Uusimmat