Tommi Mäkiseltä suitsutusta: Hän ajoi todella hyvin

Juho Hänninen
Juho Hänninen. Kuva: @World/Toyota Gazoo Racing
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Juho Hännisen esitys sunnuntaina päättyneessä Espanjan MM-rallissa sai kehut tallipäällikkö Tommi Mäkiseltä.

Hänninen oli Toyotan suomalaiskolmikon ainoa kuljettaja, joka selvitti kisan maaliin saakka. Hänninen latoi hyviä aikoja asvalttierikoiskokeilla ja kuittasi neljännen sijan.

– Lauantai ja sunnuntai olivat kaksi nautinnollisinta rallipäivää, jotka minulla on ollut. Lauantai oli todella hyvä, ja sunnuntaina yritin tulla varmasti, sillä ero takana tuleviin oli suuri, Hänninen kertoi tiedotteessa.

Toyotan tallipomo Mäkinen antoi tunnustuksen Hänniselle tämän suorituksesta.

– Olen todella tyytyväinen Juhon saavuttamasta tuloksesta. Kaikilla kolmella kuljettajallamme oli vaikea perjantai, mutta auton suorituskyky oli fantastinen asvaltilla. Juho ajoi todella hyvin. Oli loistavaa nähdä, että tallin tekemä kova työ tuo tulosta, Mäkinen suitsutti.

Hännisen tallikaverit Jari-Matti Latvala ja Esapekka Lappi joutuivat jättämään kisan kesken. Latvalan autoon iski tekninen vika heti rallin avauspäivänä, ja sunnuntaina Lappi ajoi päin suojakaidetta.

– Se oli valitettavaa, mitä Esapekalle tapahtui. Olen varma, että hän sai paljon oppia viikonlopun aikana. Olen myös harmissani siitä, että Jari-Matin ralli päättyi niinkin aikaisin, Mäkinen sanoi.

Lue myös nämä

  • Uusimmat