Tommi Mäkiselle upea huomionosoitus – ”Hienoa viedä nämä terveiset tiimille”

Tommi Mäkinen
Tommi Mäkinen. Kuva: Urheilugaala
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Nelinkertainen rallin maailmanmestari, Toyotan rallitiimin tallipäällikkö Tommi Mäkinen palkittiin Urheilugaalassa Suomen urheilun lähettiläs -erikoispalkinnolla.

Toyota Gazoo WRC -tiimin tallipäällikkö Mäkinen on vienyt Suomea maailmalle ensin soitattamalla Maamme-laulua kuljettajana ja nyt keräämällä menestystä tallipäällikkönä. Hänen meriittinsä huomioitiin torstai-illan Urheilugaalassa, jossa Mäkinen pokkasi Suomen urheilun lähettiläs -erikoispalkinnon.

– Se oli aivan upeaa aikaa, kun olin urheilija. Mutta nyt minusta tuntuu siltä, että aivan upeaa aikaa on urheilun jälkeenkin, Mäkinen sanoi tunteikkaasti saatuaan palkinnon.

– Tällainen huomionosoitus on tsemppausta meidän tiimille, joka on matkalla Monte Carloon seuraavan viikonlopun kilpailuun. Minulle on hienoa viedä nämä terveiset heille, tallipomo jatkoi.

Mäkinen saavutti pitkän uransa aikana neljä peräkkäistä maailmanmestaruutta vuosina 1996-1999. Hän vei nimiinsä kaikkiaan 24 rallin MM-osakilpailuvoittoa ja kuittasi MM-pronssia vuonna 2001. Viime kaudella Mäkisen johtama Toyotan tehdastiimi voitti kaksi MM-rallia.

– Se, että jatkamme Suomen tunnettuuden ja osaamisen viemistä maailmalle, on meille kunnia-asia. Olen pistänyt merkille myös sen, että on erittäin hienoa olla suomalaisena maailmalla. Meihin luotetaan ja meitä arvostetaan, Mäkinen päätti puheensa.

Lähde: Moottoriurheilu.tv

Lue myös nämä

  • Uusimmat