Tommi Mäkinen otti kantaa kuljettajahuhuihin – mietti pitkään vastaustaan

Tommi Mäkinen
Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Tommi Mäkisen johtaman Toyotan rallitiimin ympärillä on liikkunut kuljettajahuhuja ennen torstaina alkavaa Suomen MM-rallia.

Toyotan tähtikuljettajan Jari-Matti Latvalan taustalla toimiva Timo Jouhki on kertonut, että talli on käyttämässä option Latvalaan ensi kauden osalta. Jouhki myös arveli, että Esapekka Lappi saanee jatkaa Toyotalla.

Huhuissa Juho Hännisen tilalle on istutettu muun muassa Ford-kuljettaja Ott Tänakia. Mäkisen mukaan talli ei ole vielä tehnyt lopullista päätöstä ensi kauden kuljettajakokoonpanosta.

– Näihin aikoihin aloitamme keskusteluja. Tämän rallin jälkeen ja syksyllä asiaa viedään eteenpäin. Meillä on kuljettajiin optiot, ja alamme käydä kokonaisuutta läpi huolellisemmin, Mäkinen kertoi Suomen MM-rallin aattona.

Mäkinen joutui miettimään pitkään vastaustaan, kun Rallit.fi tiedusteli tallipomolta, voidaanko tallissa nähdä ensi kaudella kuljettaja Suomen ulkopuolelta.

– Se jää nähtäväksi, ihan varmaksi sitä ei vielä osaa sanoa, Mäkinen tuumasi.

– Ymmärtääkseni Tänakin ja Sebastien Ogierin sopimukset kattavat tämän vuoden. Myös Andreas Mikkelsen on auki, hänellä ei ole sopimusta. Ja heidän lisäkseen saattaa olla muitakin, Mäkinen pyöritteli.

Mäkinen painotti sitä, että tallissa on tälläkin hetkellä hyvä kuljettajakattaus.

– Meillä kuljettajat pystyvät hyvin kommunikoimaan keskenään ja jakamaan informaatiota. Se on esimerkki tiimityöskentelystä tiimille.

Mika Ojatalo

Lue myös nämä

  • Uusimmat